Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Kuno, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Via onderstaande bedragen kan je al zien wat je voor deze hond kan betekenen. Wil je ons of deze hond graag steunen, maak dan een donatie over op: NL96 RABO 0152 182500 van Dierenasiel Brammelo.

€12,50
Ontworming
€10
Ontvlooiing
€45
Enting
€12,50
Snackmix
€7,50
Speeltjes
€15
Halsband met sierstiksel
€100
2 maand opvang
€100
2 maand opvang
€22,50
Brokken
€30
Chip

Gegevens:

Naam Kuno
Nummer 6690
Status Ik heb een nieuw thuis!!!!
Rasgroep -
Ras Amerikaanse Bully
Leeftijd Volwassen hond
Geslacht reu
Geb. datum 25/02/2023
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Wit merle
Schofthoogte Ongeveer 65 centimeter
Kan bij andere honden Wij plaatsen Kuno niet bij andere honden
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderen Ja bij kinderen die honden gewend zijn
Kan alleen thuis ja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed, maar Kuno heeft een consequente baas nodig.
Beschrijving

Kuno is helaas bij ons terug gekomen....

Lieve lieve Kuno helaas ben je weer terug bij ons gekomen in het asiel.... Met veel verdriet moest je weer terug bij ons komen, maar wij gaan nu opzoek naar een fijn huis voor jou waar veel hondenverstand is en waar er lekker getraind gaat worden met jou.

Kuno is nog een jonge hond, maar heeft al veel meegemaakt in zijn jonge leven waarin hij al lang bij ons in het asiel heeft gezeten... Kuno is echt een hele lieve hond die voor zijn baas door het vuur zou gaan en dit is dan ook iets waar hij juist last van kan hebben.... Doordat Kuno namelijk erg beschermend is tegenover zijn baas kan hij waaks overkomen naar vreemde mensen. Als deze mensen maar honden gewend zijn en zelf geen angst hebben is Kuno hier zo overheen, want als je zelf enthousiast doet naar hem als vreemde wilt hij maar al te snel komen knuffelen.
Kuno is naar andere honden erg wisselend bij zijn vorige eigenaar had hij een aantal speelmaatjes dit waren dan honden van zijn eigen grote en die hetzelfde energielevel hadden als hem, dit ging altijd goed en gaf nooit problemen! Ook had Kuno een aantal honden tijdens het wandelen waar hij een hekel aan had... Dit waren dan vooral kleine hondjes die erg blafte naar hem.. Zodra Kuno deze honden ziet is het een hele andere hond en word hij erg sterk..... Uit deze adrenaline is hij moeilijk te halen hiervoor moet je sterk zijn en hem kunnen overtuigen om de focus weer terug te krijgen van hem op jou.
Hij vindt het verder heerlijk om een wandeling te maken en hij kent de basiscommando's uitstekend en ook wilt hij super graag voor zijn baas werken en wat doen!!

Voor Kuno zijn wij opzoek naar mensen die ervaring hebben met honden, een plek waar er ruimte is voor hem (eventueel buitenaf). Fijne mensen die lekker met hem willen gaan trainen en hem nog veel willen gaan leren.

Voor meer informatie over Kuno neem gerust contact met ons op!

Speciale zorg

Op Goede vrijdag is er geen inloop bij de kattenkamers.