Vervolg B cursus

De Vervolg B cursus is een 10 wekelijkse cursus. Elke training duurt ongeveer 60 minuten en op deze groep staan 2 à 3 begeleiders. Bij de Vervolg B cursus herhalen we alle oefeningen uit de voorgaande cursussen met daarbij nieuwe oefeningen.

 

Vervolg B cursus begint maandag 14 mei 2018 van 21.00 uur tot 22.00 uur. Meer informatie kunt u ons even bellen; 0545 221231. Opgave kan ook telefonisch of via ons contactformulier op deze website.

 

De cursus is een zeer enthousiaste training voor hond en baas. Er worden oefeningen op een leuke, speelse en enthousiaste manier aangeleerd. De nieuwe oefeningen zijn o.a.: Vooruit sturen op tafel, vooruit sturen op de grond en vooruit sturen naar een voorwerp.

Ook gaan we vooruit sturen over een klimschutting aanleren met daarbij een stukje apporteren. Daarnaast komt het volgen ook weer terug, maar met nieuwe onderdelen namelijk het zit, staan of af commando en vervolgens doorlopen. Naast deze oefeningen komen er eventueel ook nog de nodige uitbreidingen hierop.

In deze cursus wordt er zoveel mogelijk in groepsverband getraind, maar er wordt ook aandacht geschonken aan de baas/hond relatie.

Hieronder de foto’s van de Vervolg B groep die is begonnen in april 2016. Navigatie gaat via de pijltjes.