Vervolg A cursus

De cursus Vervolg A is een 10 wekelijkse training. Elke training is 60 minuten en er staan 2 à 3 begeleiders op 1 groep. in deze cursus herhalen we de oefeningen uit de puppycursus en leren we nieuwe oefeningen aan. Vooral is het belangrijk dat de baas de rust krijgt bij zijn hond en hem dit ook gaat aanleren. Daarnaast wordt er veel in groepsverband getraind om de honden ook met afleiding goed te leren luisteren. De nieuwe oefeningen in deze cursus zijn o.a. het zit, staan en af op afstand kunnen geven, het volgen en vervolgens het los volgen. De oefening met volgen wordt met afleiding gedaan.

Het voorkomen van de hond wordt uitgebreid met het ‘aan de voet’ commando. Ook het kunnen blijven liggen en zitten in de groep zonder de baas is erg belangrijk. Naast deze oefeningen komen er ook nog de nodige uitbreidingen hierop.

De Vervolg A cursus begint op dinsdag 15 mei 2018 van 20.00 uur tot 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u even bellen op 0545 221231. Opgave kan ook telefonisch of via het contactformulier op de website.

Hieronder staan de foto’s van de Vervolg A groep die op 14 april 2015 is begonnen. Op de afbeelding kunt u verder klikken naar een volgende. Voor vergroting van een afbeelding, klik op de afbeelding zelf.

Hieronder staan de foto’s van de Vervolg A groep die in april 2016 is begonnen. Op de afbeelding kunt u verder klikken naar een volgende. Voor vergroting van een afbeelding, klik op de afbeelding zelf.