Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Tilly, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamTilly
Nummer5333
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
RasEuropees korthaar
Geb. datum11/11/2008
LeeftijdVolwassen (leeftijd is geschat)
Geslacht poes
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Driekleur 
Kan bij honden  onbekend  
Kan bij andere katten   
Moet naar buiten  nee
Wordt graag aangehaald ja 
Kan bij kinderen Alleen bij oudere kinderen
Beschrijving

Tilly is op 26 november 2019 bij ons binnengekomen als zwerver gevonden in Eibergen.

Wat kwam dit katje onverzorgd bij ons binnen: Kale plekken, de rug zwart van de vlooien(poepjes) en een onwijs slecht gebit met tandvleesontsteking. Ook was ze bang, maar gelukkig is dat helemaal verdwenen! Ze is zo onwijs lief!
Tilly is een gevoelig katje, eigenlijk in alles. Ze is inmiddels behandeld voor haar gebit, maar nog steeds is dat een gevoelig puntje. Ook kan ze soms wat niezen omdat ze een heel gevoelig slijmvlies heeft. Nu is dat absoluut geen niesziekte en ook niet besmettelijk, dus dat is heel fijn.

Tot slot is Tilly helaas niet de jongste. Ze is geschat op een leeftijd van 10 jaar. Katten zoals Tilly zijn natuurlijk niet zo populair, maar ook deze verdienen een nieuw thuis! Tilly is zo onwijs lief katje en zo enorm opgeknapt, ze verdiend een fijne plek met veel aandacht.

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen. Wij hopen dat ze niet heel lang hoeft te wachten op dat nieuwe, liefdevolle huis!

Speciale zorg

Geen speciale zorg