Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Tijgah, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamTijgah
Nummer4922
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
RasEuropees korthaar
Geb. datum21/07/2009
LeeftijdVolwassen
Geslachtkater
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Rood wit 
Kan bij honden ja  
Kan bij andere katten  nee 
Moet naar buiten ja
Wordt graag aangehaald ja 
Kan bij kinderen Ja
Beschrijving

Tijgah is helaas bij ons teruggekomen.

Tijgah is een hele lieve, aanhankelijke schootkat. Hij is heel erg knuffelig en houdt van de aandacht. Met andere dieren gaat redelijk goed, maar hij is wel een baasje. Een dominante andere kat is dus echt niet verstandig. Hij kwam met andere katten bij ons binnen en is gewend om bij andere katten te zijn in zijn vorige huis, maar dit waren hele onderdanige lieve katten die de strijd ook echt niet aangaan. Zoiets zou dus weer kunnen, maar anders is Tijgah beter alleen te houden.

Tijgah is gewend om naar buiten te kunnen en vind dat ook heel fijn. Verder is hij een hele nette kat, rustig en relaxed.

Tijgah is al wat ouder, maar verdiend een fijn plekje! Zijn gebit is niet het allerbeste, dus hiermee moet op den duur wel wat aan gebeuren. Wij hopen dat iemand hem nog een nieuwe kans gunt, voor Tijgah is het toch echt beter om een nieuw huis te krijgen met aandacht!

Speciale zorg