Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Robbie, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamRobbie
Nummer4929
Status Ik heb een nieuw thuis!!!!
RasEuropees korthaar
Geb. datum30/09/2006
LeeftijdVolwassen
Geslachtkater
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Wit cypers 
Kan bij honden  nee  
Kan bij andere katten ja  
Moet naar buiten 
Wordt graag aangehaald ja 
Kan bij kinderen Ja
Beschrijving

Robbie is op 5 september 2017 bij ons binnengekomen als zwerver gevonden aan 't Meuken in Haaksbergen/Hoeve.

Robbie is een lieve, aanhankelijke kater. Hij is al wat ouder en kwam ook onverzorgd binnen. Hij heeft namelijk een vlooienallergie en zal preventief ontvlooid moeten worden. Maar dat hoort natuurlijk al redelijk tot de normale verzorging voor een kat, dus geen probleem lijkt ons! Hij kwam dus binnen met vlooien en had daarom een allergische reactie op de huid gekregen. Inmiddels is dat al helemaal bijgegroeid en hersteld en hij ziet er weer prachtig uit voor zijn leeftijd!
Andere katten zijn geen probleem. Honden vind hij niet leuk! Af en toe naar buiten vind hij misschien wel fijn!
Robbie is hier een hele relaxte kater die geniet van de fijne plekjes en stoelen waar hij mag liggen. Hij is vaak in dromenland, zoals ook te zien op de foto's, net wakker! Hij ligt altijd heerlijk te liggen en is een fijne kat om te hebben. Wat op zichzelf, maar je kunt hem ook heel goed aaien en kriebelen wat hij heel fijn vind. Een hele lieve, oudere kater die graag een huisje zoekt met aandacht en rust.

Kom een kijkje nemen naar deze leuke kater!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend