Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Puck, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamPuck
Nummer4811
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
RasEuropees korthaar
Geb. datum25/08/2014
LeeftijdVolwassen
Geslacht poes
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Grijs cypers 
Kan bij honden  onbekend  
Kan bij andere katten   
Moet naar buiten  maakte niet uit
Wordt graag aangehaald ja 
Kan bij kinderen Is ze niet gewend.
Beschrijving

Puck is op 2 juli 2017 bij ons binnengekomen als afstandskat.

Puck liet wat onvoorspelbaar gedrag zien naar de eigenaar. Andere mensen ging vaak wel goed, dat vond hij vreemd. We hebben hier nog geen onvoorspelbare Puck gezien, maar ze vind het wel spannend. Ze wil heel graag gekriebeld worden maar weet nog niet of het te vertrouwen is. Ze geeft graag kopjes en kan heel aanhankelijk zijn. Als het maar niet uren kriebelen en aaien is dan vind Puck het wel goed.

De oude eigenaar dacht dat Puck misschien wel graag naar buiten wilde. Dat is ze niet gewend, dus misschien is dat het proberen waard. Verder kent ze geen kinderen, en hele kleine kinderen is ook niet verstandig. We zoeken een rustig huis, met een vertrouwd plekje voor Puck. Wat belangrijk is om te weten is dat Puck speciaal voer krijgt ter voorkoming van blaasgruis. Ze is hier wat gevoelig voor en met dit voer gaat dat goed en is er niets aan de hand.

We zoeken een liefdevol, nieuw huis voor Puck. Komt u een kijkje nemen?

Speciale zorg

Puck krijgt speciaal voer om blaasgruis te voorkomen.