Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Minoes, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamMinoes
Nummer5091
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
RasEuropees korthaar
Geb. datum26/10/2016
LeeftijdVolwassen
Geslacht poes
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Grijs cypers met wit 
Kan bij honden ja  
Kan bij andere katten ja  
Moet naar buiten ja
Wordt graag aangehaald ja 
Kan bij kinderen Ja, alleen bij oudere kinderen
Beschrijving

Minoes is op 30 maart 2018 bij ons binnengekomen als afstandskat. De reden hiervoor was een verhuizing waar helaas Minoes niet bij mee kon.

Minoes is een hele lieve, aanhankelijke kat, en vooral ergggg mooi! Ze is graag af en toe even fijn buiten om van het zonnetje te genieten, maar is ook graag weer binnen. Zoals kat eigen, doet ze graag haar eigen ding. Echt op schoot doet ze niet, al is ze wel aanhankelijk. Andere katten kan eventueel en een hond is ze ook gewend. Minoes is verder een luxe huis gewend, want alleen was ze eigenlijk nooit. We zoeken dan ook een nieuwe plek voor haar waar ze niet heel vaak (hele dagen) alleen hoeft te zijn. Dat zou namelijk niet eerlijk zijn...

Hier zien we dat Minoes het nog wat spannend vind allemaal. Ze heeft even de tijd nodig om te wennen en dat zal in een nieuw huis niet anders zijn..

Zoekt u een leuk, nieuw maatje in huis? Heeft u de mogelijkheid dat Minoes naar buiten kan, dan zou ze misschien wel eens goed kunnen passen. Kom een kijkje nemen op afspraak of vrijdags tussen 14.00 uur en 21.00 uur zonder afspraak.

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend