Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Mietz, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamMietz
Nummer3162
Status Ik heb een nieuw thuis!!!!
RasEuropees korthaar
Geb. datum01/08/2011
LeeftijdVolwassen
Geslachtkater
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Grijs cypers 
Kan bij honden ja  
Kan bij andere katten  nee 
Moet naar buiten ja
Wordt graag aangehaald ja 
Kan bij kinderen Ja, oudere kinderen wel.
Beschrijving

Mietz is op 6 oktober 2017 bij ons binnengekomen als afstandskat.

Mietz is een prachtkater om te zien. Mooi groot en mooi getekend. Ook is hij heel lief en aanhankelijk, wel wat aan de dominante kant. Hij komt wel graag bij je liggen als je op de bank zit dus zeker wel een aandachtskater! Wel wil hij graag naar buiten. Dat is hij ook gewend en hij is dan ook een echte jager.

Mietz is ook dominant naar andere katten, dus misschien is een plekje alleen het beste voor hem. Het is wel wisselend met wie hij wel en met wie hij niet overweg kan. Met een hond kon hij wel goed overweg (friese stabij), stoeien was het favoriete spel! Een hond moet geen probleem zijn, mits de hond ook een kat gewend is.

We zien Mietz het liefst ergens waar hij lekker naar binnen en buiten kan wanneer hij wil. Hij is graag buiten maar ook graag binnen, fijn voor de kachel. Verder is het een lieve, aanhankelijke kater wanneer hij dat wil. Geen urenlange knuffels met Mietz dus!
Heeft u interesse? Kom een kijkje nemen! We zijn er dagelijks op afspraak, en vrijdags van 14.00 uur tot 21.00 uur zonder afspraak.

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend