Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Lizzy, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamLizzy
Nummer5145
Status Ik ben gereserveerd!
RasEuropees korthaar
Geb. datum13/05/2018
LeeftijdKitten!! (leeftijd is geschat)
Geslacht poes
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur  Zwart 
Kan bij honden ja  
Kan bij andere katten ja  
Moet naar buiten  nee
Wordt graag aangehaald ja 
Kan bij kinderen Ja
Beschrijving

Lizzy kwam binnen met een geschatte leeftijd van 10 dagen oud! Heel jong en heel kwetsbaar. Dat was ook te merken, want ze heeft een hele slechte start gehad. Wilde niet groeien, bleef kwakkelen, maar zie haar er nu uit zien. Ze groeit super goed en zit geweldig mooi in haar vacht.

Lizzy bleek onder andere een klein poliepje in het oor te hebben. Daar is nu niets meer van zichtbaar, behalve dat ze dus iets een scheef kopje heeft overgehouden.

Al met al een slecht begin, maar ze is nu EINDELIJK toe aan een nieuw huis! Lang geduurd, maar de tijd is zo ver. Lizzy zelf is een geweldig lief katje. Aanhankelijk, spint graag en luid en houdt van aandacht. Ze is ook wel erg aanwezig en speels. Een andere kat zou daar wel tegen moeten kunnen, ze is vrij pittig. Maar wel erg lief! Ze kan hier de andere kittens van top tot teen wassen en daar ligt ze dan ook graag naast.

Een heel grappig, lief en mooi katje! Op zoek naar een nieuw huis!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend