Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Gizmo, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamGizmo
Nummer4943
Status Ik ben gereserveerd!
RasEuropees korthaar
Geb. datum15/05/2005
LeeftijdVolwassen / Senior
Geslacht poes
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Driekleur 
Kan bij honden  nee  
Kan bij andere katten  nee 
Moet naar buiten ja
Wordt graag aangehaald ja 
Kan bij kinderen Nee
Beschrijving

Gizmo is op 22 september 2017 bij ons binnengekomen als afstandskat.

Gizmo kon helaas moeilijk omgaan met de kinderen in huis. Waarschijnlijk door de drukte, onvoorspelbaarheid en prikkels kan ze dat niet aan. Daarom zoeken we ook een rustig huis voor Gizmo.

Gizmo is al wat ouder maar ziet er verder nog mooi uit. Ze is erg eenkennig, maar naar de oude eigenaren was ze eigenlijk altijd enorm lief. Ze komt graag bij je, maar echte schootkat is ze natuurlijk niet. Daar is ze te eenkennig voor. Kinderen kan ze absoluut niet mee omgaan. Ze is namelijk niet altijd gemakkelijk en daardoor te onvoorspelbaar.

We zoeken een rustig huis. Iemand alleen zou perfect zijn voor Gizmo. Ze is gewend om af en toe even naar buiten te kunnen en dat vind ze ook fijn, maar ze kan ook prima alleen binnen zijn. Gizmo is niet de makkelijkste en al wat ouder, maar we hopen dat iemand haar toch een nieuwe kans geeft. Qua fitheid is het nog prima in orde, ze kan namelijk echt de kamer rondrennen als een jong kitten en is ook nog echt heel speels. Bij ons is er teveel drukte, waardoor ze teveel spanning heeft. Maar ze houdt erg van aandacht en kan erg aanhankelijk zijn.

Geef haar een kans... We zijn er dagelijks op afspraak of kom vrijdags tussen 14.00 uur en 21.00 uur zonder afspraak binnenlopen.

Zondag 7 oktober hebben wij een open dag van 11.00 uur tot 16.00 uur! Kom een kijkje nemen!!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend