Help deze kat:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Baileys, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

NaamBaileys
Nummer2587
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
RasEuropees korthaar
Geb. datum15/08/2010
LeeftijdVolwassen
Geslacht poes
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur  Driekleur 
Kan bij honden ja  
Kan bij andere katten ja  
Moet naar buiten ja
Wordt graag aangehaald ja, ,  
Kan bij kinderen Liever niet
Beschrijving

Baileys is op 10 november 2017 bij ons binnengekomen als afstandskat.

Baileys is hier bij ons gekomen vanwege een plasprobleem. Medisch is het allemaal uitgesloten, Baileys houdt niet van de drukte. Ze heeft echt een rustig huis nodig, hoe rustiger hoe beter. Iemand alleen of oudere mensen zou perfect zijn voor haar. Hier heeft ze nog nooit buiten de bak geplast, dus hier gaat het perfect! Zo kan het ook bij u gaan, mits u een rustig huis kunt bieden aan Baileys.

Baileys is een hele lieve poes. Ze komt graag bij je liggen. Zo af en toe is ze even fijn buiten, maar komt altijd netjes op tijd weer terug. Binnen vind ze ook erg fijn, mits het er rustig is. We zoeken een rustig huis, liefst zonder kinderen en zo min mogelijk andere dieren. Verder heeft ze zeker wel een eigen willetje, maar als je haar in de waarde laat, heb je er een leuk vriendinnetje bij!!

Dit prachtige beestje wil graag een nieuwe kans! Kunt u haar dat bieden? Eindelijk een rustig huis waar ze mag blijven? Kom dan eens een kijkje nemen naar Baileys. Ze verdient een fijne, nieuwe plek!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend