Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Zora, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamZora
Nummer4874
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasAnatolische herder
LeeftijdVolwassen (leeftijd is geschat)
Geslacht teef
Geb. datum01/04/2014
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Blond
Schofthoogte+/- 70 - 75 cm
Kan bij andere hondenJa, ze is erg enthousiast.
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderenEventueel alleen bij echt oudere kinderen. Jonge kinderen niet!
Kan alleen thuis onbekend
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Gaat keurig!
Beschrijving

Zora is samen met Boncuk en Hasso op 12 augustus 2017 bij ons binnengekomen.

Zora is een lieve Anatolische herder teef. Ze is wat onzeker en heeft nog niet veel van de wereld gezien. Op vreemden reageert ze waaks/onzeker. Kent ze je dan is er geen probleem. Hier gaat het hartstikke goed met alle verschillende vrijwilligers/stagiaires die haar uitlaten, dan wil ze graag geknuffeld en uitgelaten worden.

Anatolische herders staan bekend om hun sterke, zelfverzekerde karakter. Van oorsprong zijn het echte wakers. Het is geen hond voor iedereen, het beste is een boerderij/erf waar ze hun ding kunnen doen waar ze goed in zijn.

We zoeken voor Zora en Boncuk een lieve, nieuwe baas! We snappen er niets van dat deze twee nog bij ons zitten. We zijn er ons van bewust dat het twee grote honden zijn, maar deze zijn stapelgek op elkaar en hebben zo'n lol met elkaar. Dat is toch elke dag weer prachtig om te zien?!

Beide zijn ook echte knuffels, gek op aandacht! Ze zijn erg lief. Heeft u ruimte om het huis, zoekt u een waker maar wel een met een goed karakter? Kom dan eens kijken naar deze twee geweldige honden.

Interesse in prachtige Zora? Bel voor een afspraak en we zien u graag. (Asielhonden zijn alleen op afspraak te bekijken!!)

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend