Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Wub, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamWub
Nummer4793
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasBoxer kruising
LeeftijdVolwassen
Geslacht teef
Geb. datum30/08/2013
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Gestroomd
Schofthoogte+/- 50 cm
Kan bij andere hondenJa, ze is wel een uitdager
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenNee ze kan niet bij kinderen!
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Gaat goed!
Beschrijving

Wub is op 21 juni 2017 bij ons binnengekomen als afstandshond.

Wub is bij ons gekomen wegens onvoorspelbaarheid. De rangorde bleek niet helemaal duidelijk op de boerderij bij de vorige eigenaar.

Ze is een leuke hond met heel veel energie. Ruimte zou fijn zijn voor Wub en daarnaast iemand die lekker wat met haar wil gaan doen. Training zou niet verkeerd zijn. Een consequente baas is belangrijk, iemand die een hond begrijpt en consequent is.

Ze kent verder wel de nodige commando's en kan goed alleen zijn. Ze is een bench gewend, dat vind ze ook prima om daarin te zitten. Naar andere honden is ze ook sociaal, maar wel een uitdager. Hier gaat ze bij een andere reu op de speelweide en dat gaat goed. Katten gaat niet goed.

Wub is een hele enthousiaste, speelse hond voor 'eigen volk'. Naar vreemden kan ze wat afwachtend reageren. Ze heeft hierin echt wat begeleiding nodig. Met kinderen kan ze ook absoluut niet. We zoeken dan ook iemand die tijd en geduld heeft en lekker wat wil ondernemen met Wub!

Bij ons is Wub al enorm veranderd! Ze was heel erg onzeker, had even vertrouwen nodig in de mensen. Dat heeft ze inmiddels wel, ze is heel speels en een enorm leuke hond om wat mee te beleven! Vreemden zal altijd wat spannend blijven en kinderen blijft niet verstandig.

Heeft u interesse en denkt u dat Wub bij u past? We zien u graag! U kunt bellen voor een afspraak: 0545 221231.

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend