Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Sita, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamSita
Nummer5350
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasMechelse herder
LeeftijdVolwassen
Geslacht teef
Geb. datum19/07/2017
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Zwart wit
Schofthoogte+/- 55 cm
Kan bij andere hondenGoed
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenIs ze niet gewend
Kan alleen thuis nee
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Heeft nog goede training nodig!
Beschrijving

Sita is op 22 januari 2019 bij ons binnengekomen als afstandshond. Sita was bij een ouder echtpaar niet helemaal op haar gemak. Ze is een Mechelse herder en dat is een ras dat natuurlijk erg veel beweging nodig heeft. Ze is ook erg energiek en we zoeken dan ook iemand die haar die beweging kan geven.

Sita is verder een erg lieve hond. Er is niks mis met haar karakter. Vreemden worden uitbundig en enthousiast begroet, andere honden gaat ook prima. Kinderen kent ze niet. Katten en andere dieren zijn niet handig, want Sita wil daar graag achteraan. Verder is ze goed waaks!

Sita is een hond die nog enige training en oefening nodig heeft. Maar ze is onwijs lief en speels en wil maar 1 ding: werken voor de baas! Ze heeft wel 1 aandachtspunt, namelijk het alleen zijn is niet haar sterkste punt. Nu kan dit ook deels frustratie zijn en oefening, want ze heeft gewoon heel veel beweging nodig en je zult haar proberen moe te maken.
We zoeken een nieuw huis voor haar! Een huis met ruimte, een eigenaar die consequent is, een eigenaar die tijd heeft en met haar wel spelen, trainen en bewegen. Dan krijg je er zeker weten een geweldige trouwe hond van!

Bij interesse, bel ons voor meer informatie of een afspraak. Deze lieve hond wacht op een fijne, nieuwe plek!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend