Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Shadow, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamShadow
Nummer5136
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasCane Corso
LeeftijdVolwassen
Geslacht teef
Geb. datum01/11/2015
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Zwart
Schofthoogte+/- 60 cm
Kan bij andere hondenJa, ze is sociaal.
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderenKent ze niet echt, maar ze heeft wel een erg goed karakter.
Kan alleen thuis onbekend
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed
Beschrijving

Shadow is op 16 mei 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond.

Shadow is een erg lieve hond. Ze is nog jong, en speels natuurlijk! Ze is erg energiek en heeft veel beweging nodig. Een klein ommetje met deze lobbes vinden wij niet genoeg. Ze verdiend echt wel wat meer dan dat, ze vind dat leuk en heeft het ook nodig.

De basiscommando's zitten er bij haar goed in. Verder is ze netjes opgevoed, alhoewel de nieuwe baas natuurlijk zeer consequent moet zijn met een ras als deze. Duidelijkheid vind ze fijn. Ze is wat onzeker soms, daardoor is een stabiel huis erg belangrijk voor haar op deze leeftijd.

Verder is Shadow een keurige, rustige hond die je erg 'gek' kunt maken waardoor ze ook weer heel speels is. Andere honden zijn geen probleem, katten doet ze weinig op uit (kent ze niet echt). Kleine kinderen kent ze ook niet, maar haar karakter is erg goed. Oudere kinderen moeten geen probleem voor haar zijn.

We zoeken een plek met veel aandacht voor Shadow. Eén waar ze veel ruimte krijgt, veel beweging en uitdaging. Een consequente baas en dan krijg je er een heel trouw vriendinnetje bij! Interesse in lieve Shadow? Bel voor meer informatie en dan zien we u graag (op afspraak!)

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend