Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Pipi, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamPipi
Nummer5081
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasHollandse Herder
LeeftijdPuber!
Geslacht teef
Geb. datum12/04/2017
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Gestroomd
Schofthoogte+/- 60-65 cm
Kan bij andere hondenOnbekend. Ze is nog jong dus daarin kan ze natuurlijk ook nog goed in begeleidt worden.
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderenOudere kinderen wel.
Kan alleen thuis onbekend
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Erg enthousiast.
Beschrijving

Pipi is op 9 maart 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond.

Pipi is een prachtige hond om te zien. Ze is erg groot, en dat voor een teef. Ze is nog jong en moet nog heel wat leren, maar ze vind het leuk om wat te doen dus dat lijkt ons geen probleem. Een consequente baas is natuurlijk erg belangrijk.

Verder is ze een erg lieve hond. Haar karakter is goed. Kinderen is onbekend, maar oudere kinderen is sowieso geen probleem. Doordat ze nog jong is kan ze natuurlijk nog een hoop leren en in veel dingen goed begeleidt worden. Hetzelfde geldt voor andere honden.

Pipi is erg groot en daardoor natuurlijk wel sterk. Je moet duidelijk naar haar zijn en lekker veel met haar doen en dan heb je er echt een hartstikke leuke hond aan. Ze is energiek, dus een ondernemende baas zou geweldig voor haar zijn. Het is ook een erg energiek ras, waarvoor een klein ommetje of 1x daags een wandeling echt niet genoeg is. Lange wandelingen, aan de fiets, spelen, ravotten, eventueel een sport, daar zou ze een hele leuke hond voor zijn!!

Denkt u de juiste baas voor haar te zijn? Bel ons voor meer informatie!
(Alleen op afspraak!!!)

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend