Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Pebbles, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamPebbles
Nummer4067
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasStafford
LeeftijdVolwassen
Geslacht teef
Geb. datum14/01/2011
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Bruin wit
Schofthoogte+/- 45 cm
Kan bij andere hondenNee
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenJa
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Keurig! Ze loopt netjes bij je, luistert heel goed en vind het heel leuk!
Beschrijving

Pebbles is helaas bij ons teruggekomen.

Pebbles is een hartstikke lieve hond! Een enorme knuffel die heel erg van aandacht houdt. Ze houdt van bewegen, vandaar dat we ook een ondernemende baas voor Pebbles zoeken!

Pebbles kent de nodige commando's en luistert ook. Ze is alleen gauw afgeleidt door alle prikkels om haar heen. Alhoewel, hier zijn heel veel prikkels, maar ze is bij ons een keurige hond! Een consequente baas is wel belangrijk, ook omdat ze niet goed met andere honden overweg kan door een nare ervaring in het verleden.

Met kinderen kan ze prima, vreemden worden uitbundig begroet en ze is een enorm vriendelijke hond. Lange wandelingen, aan de fiets, spelen; je moet haar bezig houden en dat vind ze ook prachtig!

Zoekt u een maatje waar u veel mee op pad wilt? Kom dan eens kijken naar lieve Pebbles. Een maatje voor het leven! Leuk voor jezelf, maar Pebbles verdiend nu eindelijk die goede, vaste, blijvende plek!!!
(asielhonden alleen op afspraak)

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend