Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Pasha, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamPasha
Nummer5057
Status Ik heb een nieuw thuis!!!!
Rasgroep
RasEngelse Stafford
LeeftijdVolwassen
Geslachtreu
Geb. datum19/12/2014
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Bruin wit
Schofthoogte+/- 40 cm
Kan bij andere hondenJa, is even wennen. Kleinere honden gaat minder goed.
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenJa, gaat goed en is vriendelijk
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Enthousiast!
Beschrijving

Pasha is op 26 januari 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond.

Pasha is een hele lieve, blije en enthousiaste Engelse Stafford reu. Er is afstand van hem gedaan vanwege een allergische reactie (allergie) tegen hem. Pasha kent de basis, maar het is natuurlijk veel leuker om zo'n hond nog meer te leren! Het is een leergierige, enthousiaste hond en vind het leuk om wat te doen met de baas. Hij is erg energiek dus het is ook belangrijk dat hij zijn energie kwijt kan en er wat met hem gedaan wordt. Zijn karakter is vriendelijk, ook met kinderen gaat het goed. Andere honden kent hij niet zo goed, dus dat is even wennen. Kleine hondjes hebben we gezien dat dat minder goed gaat. Met katten kan hij niet..

We zoeken een consequente baas die wat wil ondernemen met Pasha. Een liefdevol nieuw huis met aandacht, want dat vind hij ook erg fijn. Het fijnst is iemand die veel bij huis is, alleen in huis zijn vind hij soms wat lastig. Bent u die nieuwe baas die wij zoeken voor deze geweldige leuke hond? Kom dan eens een kijkje nemen, op afspraak!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend