Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Lana, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamLana
Nummer5265
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasOld Englisch Bulldog
LeeftijdVolwassen (leeftijd is geschat)
Geslacht teef
Geb. datum20/04/2014
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Bruin wit
Schofthoogte+/- 55/60 cm
Kan bij andere hondenJa, gaat goed
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenAlleen bij oudere kinderen
Kan alleen thuis onbekend
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed!
Beschrijving

Lana is samen met Emy op 23 augustus 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond. Ook buiten de schuld van de honden om, want daar is werkelijk niets mis mee!!!!

Lana en Emy zijn twee geweldige lieve honden! Wat een leukerds zijn dit. Ze zijn ook erg gek op elkaar waardoor wij heel graag willen dat ze samen weg gaan. Ze zijn geen zusjes, ze zijn beide 4 jaar oud en wel samen opgegroeid.

Beide zijn nogal te zwaar. Daar moet echt wel wat aan gedaan worden, want dit is niet goed voor de gewrichten en de gezondheid van de honden. Veel lopen, wandelen, spelen; dat is wat ze nodig hebben!

Verder zijn het keurige honden! Ze zijn weinig gewend dus het is leuk dat ze weer vol van het leven kunnen genieten. Ze moeten echt weer hond worden. Maar je hebt absoluut geen last van ze, want ze zijn erg lief, goeiig en leuk!
Lana is de meest afwachtende van het stel. Ze moet je echt even leren kennen, al gaat dat best snel. Want hier is ze met een paar dagen al goed gewend en vind ze het niet erg als er weer een vreemde voor haar neus staat.

Zoekt u twee schatten van honden? Kom dan een kijkje nemen naar Emy en Lana! We zijn er dagelijks, alleen op afspraak!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend