Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Laika, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamLaika
Nummer4525
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasKruising
LeeftijdVolwassen
Geslacht teef
Geb. datum07/02/2014
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Wit bruin grijs
Schofthoogte+/- 50-55 cm
Kan bij andere hondenWisselend
Kan bij kattenja
Kan bij kinderenGeen jonge kinderen!
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed!
Beschrijving

Laika is op 2 maart 2018 bij ons teruggekomen helaas. Mevrouw kon de hond niet goed aan.

Laika is een prachtige kruising om te zien. Een bijzondere kruising die je niet vaak ziet, Appenzeller X Bulldog. Qua karakter zien we ook beide terug in de hond. Ze is wat afwachtend naar vreemden en juist heel trouw naar de baas zoals een Appenzeller kan zijn. Maar kan ook weer lekker lui zijn als een bulldog.

Ze is vrij afwachtend en eenkennig. Vooral vreemden heeft ze het niet echt op. We zoeken dan ook een rustig huis voor Laika. Iemand die tijd voor haar heeft. Verder is ze heel speels en gek op een bal. Ze moet je wel echt eerst goed kennen.
Iemand met verstand van honden. Iemand die duidelijk en consequent naar de hond is, dat is wat we zoeken voor Laika. Verder zal ze ruimte ook fijn vinden. Dus een flinke tuin o.i.d zal top zijn voor haar!

Laika is een geweldige hond als ze je goed kent. Geef haar de tijd, wees duidelijk, consequent, maar ga ook veel leuke dingen met haar doen en je hebt er echt een hele leuke hond aan! Zal Laika bij u passen? Kom gerust een kijkje nemen. We zijn er dagelijks, alleen op afspraak!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend