Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Kenji, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamKenji
Nummer5111
Status Ik heb een nieuw thuis!!!!
Rasgroep
RasKruising
LeeftijdVolwassen
Geslachtreu
Geb. datum16/04/2017
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Driekleur, veel wit
Schofthoogte+/- 50-55 cm
Kan bij andere hondenRedelijk. Kleine honden heeft hij meer moeite mee, reageert hij wat angstiger op.
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderenJa, vanaf baby is hij ze gewend.
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Heeft nog enige oefening/training nodig
Beschrijving

Kenji is op 25 april 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond. De eigenaren hadden helaas geen tijd meer voor hem, waardoor Kenji het beter verdiend dan ze momenteel zelf konden bieden.

Kenji is een hele lieve, energieke hond. Hij is erg speels en is ook erg jong. Hij is net een jaar oud, dus de nieuwe eigenaar zal rekening moeten houden met zijn puberleeftijd natuurlijk. Kenji is wel een hele goeiige hond, en daar gaat het natuurlijk om! Hij heeft alleen nog wel enige sturing nodig in zijn opvoeding. We zoeken dan ook een consequente baas die duidelijk is naar de hond.

Kenji kent wel de nodige commando's; Zit, af, blijf gaat goed, dus dat is mooi meegenomen. Hij is goed te belonen met een speeltje, want dat vind hij hartstikke leuk. Of het nu een tak of een bal is, Kenji word er blij van!
Naar vreemden reageert hij wat afwachtend. Hij moet je even leren kennen, maar is wel enorm nieuwsgierig. Dit is een korte periode en daarna reageert hij blij en leuk op iedereen. Hij is ook waaks.

Kenji is een prachtige hond, nog een jonge hond, dus we zoeken een stabiel, blijvend huis voor hem. Iemand die hem de laatste puberperiode goed kan doorbrengen, zodat het een hele toffe, lieve hond blijft! Interesse in leuke Kenji? We zien u graag (bel even voor een afspraak!)

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend