Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Jack, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamJack
Nummer5012
Status Ik heb een nieuw thuis!!!!
Rasgroep
RasKruising Mechelse herder / Boxer
LeeftijdVolwassen
Geslachtreu
Geb. datum26/08/2015
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Bruin zwart
Schofthoogte+/- 60-65 cm
Kan bij andere hondenJa, kleine honden vind hij alleen niet zo leuk.
Kan bij kattenja
Kan bij kinderenAlleen bij oudere kinderen
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Enthousiast
Beschrijving

Jack is op 18 november 2017 bij ons binnengekomen als afstandshond.

Jack is een lieve kruising Mechelse herder / Boxer. Nog een jonge hond dus hij kan nog een hoop leren. Helaas was het vertrouwen weg in Jack waardoor we een heel fijn, nieuw huis voor hem zoeken!

Jack is een enthousiaste lieve hond die duidelijkheid nodig heeft. Rangorde is belangrijk, anders neemt hij de leiding over. Een consequente baas is daarvoor echt nodig.
Jack is verder een sociale hond. Andere honden vind hij leuk, kleine honden wat minder maar over het algemeen gaat het goed. Ook katten is hij gewend en kan hij mee overweg. Kinderen kent hij ook, maar vanwege het verleden plaatsen we hem liever alleen bij oudere kinderen.

Jack is een hele energieke hond die een ondernemende baas zoekt. Het is geen hond voor een klein ommetje, er moet bewogen worden! Of dat nu met stokken, ballen, aan de fiets of spelend is, Jack vind alles leuk en heeft dat ook nodig. Het is een enthousiaste jonge hond met volop energie! Verder werkt hij graag voor de baas, alleen bij een consequente baas!!!!

Zoekt u een levendige hond, een maatje? En bent u consequent en de persoon die wij zoeken voor Jack? Kom dan gerust eens langs, wij werken alleen op afspraak voor honden. Bel ons even en we zien u graag!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend