Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Finn, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamFinn
Nummer5316
Status Ik ben gereserveerd!
Rasgroep
RasKruising
LeeftijdVolwassen (leeftijd is geschat)
Geslacht teef
Geb. datum10/02/2014
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Wit zwart
Schofthoogte+/- 45 cm
Kan bij andere hondenJa, gaat goed
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenJa, oudere kinderen geen probleem > 12 jaar.
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Netjes! Trekt niet.
Beschrijving

Finn is op 31 oktober 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond.

Finn komt oorspronkelijk uit het buitenland. Hij is hier gekomen en kwam bij een andere oudere, stabiele hond. Deze is helaas overleden. Finn is van zichzelf een onrustige hond en de andere hond corrigeerde haar en was de stabiele factor binnen het gezin. Nu deze er niet meer is, kon ze haar rust moeilijk vinden. Ze is gauw afgeleidt en kan hierop reageren.

Bij ons zien we een hele rustige Finn. Een hond die de kat uit de boom kijkt en je eerst even goed moet leren kennen. Wel een hartstikke lieve hond!

Finn zou goed passen bij een andere hond waar ze zich aan kan optrekken. Een prikkelarme omgeving zou ideaal zijn. Een druk gezin zou daarom ook niet passen bij haar. Wel reageert ze verder vriendelijk op kinderen en mensen.
Buiten is ze ook vriendelijk en goed opgevoed. Ze trekt niet, is rustig, en is vriendelijk naar andere honden. Ze is wel een heel energiek hondje, dus er moet wel bewogen worden!

Lieve Finn zou goed passen in een gezin waar ze als hond behandeld wordt. Mensen die veel thuis zijn en haar de aandacht kunnen geven. Een andere hond zou heel goed kunnen.

Denkt u Finn het juiste huis te kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Deze lieve hond wacht op een fijne, nieuwe plek!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend