Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Bully, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamBully
Nummer4773
Status Ik heb een nieuw thuis!!!!
Rasgroep
RasAmerican Bully / stafford ???? Onbekend
LeeftijdVolwassen (leeftijd is geschat)
Geslacht teef
Geb. datum13/06/2014
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Bruin wit
Schofthoogte+/- 40 cm
Kan bij andere hondenBij grote honden beter als kleine, maar over het algemeen is ze niet heel sociaal.
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenJa
Kan alleen thuis
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Enthousiast
Beschrijving

Bully is een hele tijd geleden (19-05-2017) bij ons binnengekomen als zwerver gevonden in Haarlo. Ze zag er verschrikkelijk uit (zie collage) ......

Ze is al die tijd bij ons geweest en zijn een heel medisch traject in gegaan. Veel overleg met de dierenarts gehad, ze moest flink aan de medicatie, werd gewassen en langzaam zagen we haar beter worden. De foto met 'liefs van Bully' is een maand later genomen, toen was het al een stuk beter. Inmiddels ziet ze eruit zoals op de eerste foto's, de vacht is weer terug en je ziet weer een 'normale goed verzorgde' hond. Ze zit nog wel aan de medicatie, wel op een minimale dosering, maar het is tijd voor de zoektocht naar een nieuwe, geweldige, lieve, leuke baas voor deze leuke hond!

Doordat ze als zwerver is binnengekomen weten we niet alles van haar. Ze is geschat op een leeftijd van ongeveer 3/3,5 jaar oud. Ze is een hele lieve hond voor mensen, vreemden, alles gaat goed. Ze is gek op aandacht en is heel enthousiast. Ze heeft wel een hele consequente baas nodig. Het medelijden met haar is niet meer nodig, ze wil nu als hond behandeld worden en dat heeft ze ook nodig. Met andere honden is ze niet altijd even sociaal, bij een consequente baas gaat het redelijk goed.

Heeft u interesse in Bully? We horen het graag! Bel ons even 0545 221231 voor een afspraak.

Speciale zorg

Bully kwam erg verwaarloosd binnen met een flinke huidonsteking/schurft en dergelijke. We hebben haar helemaal opgeknapt tot hoe ze nu is, een heel verschil! Ze zit nog aan de medicijnen maar al op een minimale dosering.