Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Buck, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamBuck
Nummer5066
Status Ik heb een nieuw thuis!!!!
Rasgroep
RasJack Russell Terriër
LeeftijdPuber!!
Geslachtreu
Geb. datum21/03/2017
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Black and tan
Schofthoogte+/- 25 cm
Kan bij andere hondenJa, gaat goed.
Kan bij kattenja
Kan bij kinderenAlleen bij oudere kinderen
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Enige oefening nog nodig.
Beschrijving

Buck is op 10 februari 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond.

Buck is een pittig hondje met karakter. De kinderen in huis konden niet met hem overweg, want Buck probeerde de rangorde thuis over te nemen. We zoeken dan ook een consequente baas die Buck vanaf het begin zijn plek in rangorde duidelijk aangeeft.

Doordat het misgegaan is bij de jongere kinderen, zien we hem liever dan ook niet meer bij echt jonge kinderen. Oudere kinderen, of een huis zonder kinderen is prima voor Buck! Hij is van eerder een kat gewend en dat gaat ook goed. Een andere hond is ook geen probleem. Verder is hij een bench gewend en lag daar regelmatig in. Bij alleen in huis ging dat perfect.

Buck is een wat onzeker hondje en daardoor heeft hij duidelijkheid nodig. Hij is nog piepjong dus dat moet zeker nog lukken! Veel leuke dingen mee doen, meenemen, spelen, wandelen en daarnaast consequent zijn en je hebt er zeker een hartstikke leuk hondje aan!!

Interesse in lieve Buck?
Bel voor een afspraak en kom langs (op afspraak!!)

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend