Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Bowie, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamBowie
Nummer5113
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasKruising
LeeftijdSenior
Geslachtreu
Geb. datum09/03/2006
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Zwart wit
Schofthoogte+/- 40 cm
Kan bij andere hondenJa, gaat goed!
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderenJa, gaat goed
Kan alleen thuis onbekend
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed!
Beschrijving

Bowie is op 30 april 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond wegens het overlijden van de eigenaar. Een verdrietige gebeurtenis waardoor we voor Bowie een heel fijn, nieuw en blijvend huis zoeken waar hij nog veel ouder mag worden dan hij is.

Bowie is namelijk al wel een senior, hij is nu 12 jaar oud. Het is een leuke kruising Boerenfox met Boomer. Een leuke middenslag grootte hond die zeker nog heel fit is. We zoeken dan ook een nieuw adres waar hij nog goed uitgelaten wordt en flinke beweging krijgt want dat hij heeft hij nog zeker nodig. Hij is gewend om zelfs nog aan de fiets te lopen, natuurlijk niet heel lang en hard, maar wel een goede pas erin voor zijn 12-jarige leeftijd!! Fit is hij dus zeker!

Verder is Bowie echt een heel lief hondje. Een knuffelhondje. Hij ligt graag bij je en houdt van aandacht. Wel heeft hij duidelijkheid nodig,met regels is hij echt wel gebaat bij! Bowie is een sociaal en goed opgevoed hondje. Thuis waren er duidelijke regels en hij wist waar hij aan toe was. Met andere honden klikt het ook, met kinderen gaat hij goed om, alleen katten is onbekend. Ook de nodige commando's zijn bij Bowie bekend.

We zoeken iemand voor Bowie die hem veel aandacht kan geven. De oude eigenaar was bijna altijd thuis, dus alleen zijn kent hij niet heel goed. Een boodschapje e.d. is natuurlijk geen probleem, maar urenlang alleen zijn is hij niet bekend mee. Verder kent hij ook geen druk gezin. We zoeken een rustig huis, een huis waar hij weinig alleen is. Verder iemand die Bowie nog de beweging kan geven die hij nodig heeft.

Bowie zoekt een heel fijn nieuw huis waar hij flink oud mag worden! Is dat bij u? We zien u graag, bel even voor een afspraak!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend