Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Bouchra, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamBouchra
Nummer5047
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasKruising
LeeftijdVolwassen
Geslacht teef
Geb. datum22/05/2012
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Zwart wit
Schofthoogte+/- 45 cm
Kan bij andere hondenKent ze niet echt.
Kan bij katten onbekend
Kan bij kinderenJa, alleen oudere kinderen!!
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Goed!
Beschrijving

Bouchra is op 12 januari 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond.

Bouchra was niet helemaal op de plek bij zijn vorige eigenaar. Zodoende waren er kleine frustraties waardoor het beter is om voor haar een nieuw huis te zoeken.

Bouchra is een kruising Appenzeller, met Border Collie en Fox. Ze is een hele lieve, onzekere hond, maar is wat eenkennig doordat ze wat beperkt is gehouden. Maar je kunt nog genoeg met haar ondernemen want het is een hond die graag wat voor je doet, heel energiek en leergierig is. Doordat ze zo energiek is zoeken we dan ook een ondernemende baas of een plek waar ze fijn de ruimte heeft (afgezet).

Bouchra is speels en gek op een bal. Die haalt ze graag wel tientallen keren voor je op. Ze kent verder niet veel commando's, maar het wandelen gaat ook prima. Ze is een goede huishond, maar is wel waaks. Door het eenkennige karakter zijn kleine kinderen niet verstandig..

Bouchra zoekt een liefdevol huis waar ze fijn de aandacht krijgt. Daarnaast iemand die de tijd voor haar heeft om lekker wat te ondernemen met haar; wandelingen, aan de fiets, rennen, spelen; dat is wat Bouchra graag doet! Ze heeft echt de tijd nodig om je goed te leren kennen, doordat ze erg onzeker is. Als je heel duidelijk naar haar bent en haar echt als hond behandeld, heb je er een heel leuk hondje aan!!!

Bent u diegene die wij zoeken voor Bouchra? We zien u graag! Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak en u bent van harte welkom!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend