Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Bas, maar u kunt hem wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamBas
Nummer4791
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasBeagle
LeeftijdVolwassen
Geslachtreu
Geb. datum15/05/2011
Gesteriliseerd / gecastreerd ja
Kleur Driekleur
Schofthoogte> 45 cm
Kan bij andere hondenJa
Kan bij kattenja
Kan bij kinderenNee
Kan alleen thuisja
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Netjes!
Beschrijving

Bas is 5 oktober 2017 helaas bij ons teruggekomen. Het is helaas geen gemakkelijke die bij iedereen past .. We zoeken echt een goede baas die Bas aan kan.

Bas is een echte Beagle! Heel eigenzinnig en eigenwijs, dat zit hem echt in het ras. Het vertrouwen was helaas weg bij de oude eigenaar waardoor Bas bij ons is beland en op zoek is naar een nieuw huis.

Het helpt natuurlijk niet mee dat Bas al veel verschillende eigenaren heeft gehad. De redenen hiervoor waren heel verschillend; van verhuizing, tot ouderdom tot de hond niet meer aan kunnen, tot totaal geen vertrouwen in hem. We hopen dat wij daarom echt het 1 na laatste adres zijn en wij een blijvend huis voor Bas kunnen zoeken.

Bas is een hond die een echte baas nodig heeft, anders gaat hij namelijk die rol op zich nemen. Hij zal je echt uitdagen en hier zal de nieuwe baas echt rekening mee moeten houden!! Bas wil als hond behandeld worden en heeft een consequente baas nodig. Het is absoluut geen hond voor vele knuffels en aandacht. Verder is het helemaal geen verkeerd hondje, hij kent namelijk de nodige commando's en is heel leergierig. We horen van de vorige eigenaar ook dat hij heel goed luistert. Hij vind het geweldig om een lekker eindje te lopen en rennen aan de fiets is ook favoriet! Verder past Bas zich goed aan. Een boerderij kan prima, en een eengezinswoning ook. Wel is het voor Bas fijn als hij zijn nodige aandacht krijgt. Maar let op: Het is een hartstikke eigenzinnige hond!!!

We hopen dat Bas een blijvend huis mag vinden. Iemand die hem nog een kans wil geven. Een boerderij of iets dergelijks is misschien wel het meest ideaalste. Interesse in Bas? Kom gerust een kijkje nemen, op afspraak. Tot gauw!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend