Help deze hond:

Misschien heeft u niet het geschikte huis voor Asya, maar u kunt haar wel helpen door een gerichte donatie te doen. De dieren zijn u dankbaar!

Gegevens:

NaamAsya
Nummer5158
StatusIk wacht nog op een nieuw thuis....
Rasgroep
RasKruising
LeeftijdVolwassen
Geslacht teef
Geb. datum04/10/2013
Gesteriliseerd / gecastreerd nee
Kleur Gestroomd
Schofthoogte+/- 55-60 cm
Kan bij andere hondenNee
Kan bij katten nee
Kan bij kinderenNee, kent ze niet.
Kan alleen thuis onbekend
Kan mee in de auto ja
Gedrag aan de lijn Gaat prima!
Beschrijving

Asya is op 6 juni 2018 bij ons binnengekomen als afstandshond. Er was nog een hond (teef) in het vorige huis waar het niet mee klikte. Asya is dan ook het beste af alleen in huis zonder andere honden.

Asya is een hele lieve, knuffelkont van 4,5 a 5 jaar oud. Ze is een kruising met een Stafford en Dogo Canario. Ze is een erg lieve hond die houdt van aandacht van haar baasjes. Op andere honden reageert ze wisselend. Daardoor zien we haar het liefst alleen in huis, zonder andere dieren.

Asya is een hele energieke en speelse hond ook. Ze is een hond die het leuk vind om te wandelen en is dat ook gewend. De vorige eigenaar liep er veel mee en was ook veel thuis. Alleen zijn kent ze dus niet echt, maar bij ons zien we dat ze wel rustig is. 's Middags zijn de honden een paar uur alleen in de kennel, en Asya ligt dan altijd rustig te slapen op haar stretcher. Belangrijk is haar wel als hond te behandelen, consequent te zijn, haar regels geeft en duidelijk te zijn (zoals elke hond natuurlijk!). Doordat ze geen kinderen kent, willen we haar sowieso niet bij kleine kinderen plaatsen.

Asya zoekt een hele lieve, nieuwe baas. Iemand die haar veel aandacht kan geven, die haar de beweging geeft en waar ze mag ravotten en knuffelen! Wees consequent en je hebt er een geweldige, lieve trouwe prachthond aan!!!
Spreekt u het verhaal van Asya aan en heeft u interesse in deze prachtige hond? Bel ons voor een afspraak en we zien u graag!

Speciale zorg

Geen bijzonderheden bekend